Шуфутинський взяв за дружину танцівницю, молодшу за нього на 30 років

Для Михайла Шуфутинського це вже третій шлюб

72-річний російський естрадний співак Михайло Шуфутинський зізнався, що попрощався з холостяцьким життям і щасливий у шлюбі з новою обраницею. Про це артист розповів в програмі "Привіт, Андрій", передає КП.

Виявилося, що новою дружиною відомого шансоньє стала 43-річна Світлана Уразова, з якою Шуфутинський знайомий уже 25 років. Він зізнався, що почуття до Світлани у нього з'явились, ще коли вони тільки познайомилися. Вона була танцівницею його музичного колективу. Але дівчина відмовляла естрадному співакові через те, що він на той момент перебував у шлюбі.

Коли ж друга дружина Шуфутинського раптово померла від гострої серцевої недостатності, і йому було важко впоратися з втратою, то саме Світлана його підтримала і допомогла пережити важкий період. У той момент їх дружні стосунки переросли в любовний роман.

У програмі автор хіта "3 сентября" зізнався, що вони зі Світланою вже офіційно стали чоловіком і дружиною, та підкреслив, що кохана завжди поруч і у всьому йому допомагає.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 90-річний хореограф Григорій Чапкіс одружився вчетверте: кохана є ровесницею його внучки.