Головна Новини Зірки персона Син Чапкіса прилетів на фінал "Танців з зірками": як він виглядає (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Син Чапкіса прилетів на фінал "Танців з зірками": як він виглядає (відео)

90-річний хореограф не знав про те, що його син прилетів в Україну

30 листопада 2020, 15:26 comments1612
Поділіться публікацією:








Фінал танцювального шоу відбувся 29 листопада, на якому одного з членів журі Григорія Чапкіса чекав дуже зворушливий сюрприз. Так, з США прилетів його син, якого звуть Грег.

Син Чапкіса прилетів на фінал "Танців з зірками": як він виглядає (відео)

Григорій Чапкіс. Фото: karavan.ua

Відомо, що Чапкіс-молодший живе в Америці вже протягом багатьох років. Він пішов по стопах свого батька, тому теж є популярним танцюристом і балетмейстером в Сан-Франциско. Про ці подробиці вже стало відомо під час прямого ефіру "Танців із зірками".

По реакції Григорія Чапкіса можна побачити, що він навіть і не здогадувався, що син приїхав подивитися фінал шоу. Тому, звичайно ж, він був дуже радий такій приємній і несподіваній зустрічі.

Варто зазначити, що Грег прилетів на батьківщину ще за кілька днів до ефіру, але не хотів говорити про це батькові, щоб вийшов такий ефектний сюрприз. Треба сказати, що задумане йому повністю вдалося.

Чапкіс-старший не став приховувати, що для нього це подвійний подарунок, адже зараз не найпростіший час, і подолати такий великий шлях, щоб зустрітися — це найцінніше, що може бути.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Григорій Чапкіс показав, де живе зі своєю молодою дружиною. Хореограф вирішив розсекретити, куди переїхав з молодою дружиною. Про це він розповів у своєму інтерв'ю для програми "Життя відомих людей", а також показав журналістам свої апартаменти на Нивках.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини