Головна Новини Зірки персона "Складніше року в моєму житті не було": Позитив прокоментував чутки про розлучення з дружиною
commentss НОВИНИ Всі новини

"Складніше року в моєму житті не було": Позитив прокоментував чутки про розлучення з дружиною

Український артист, учасник популярних проектів «Время и Стекло» і Mozgi дав відверте інтерв'ю

22 жовтня 2020, 14:16 comments2007
Поділіться публікацією:








Олексій Завгородній вперше поділився подробицями свого приватного життя. Про це артист розповів в програмі "ЖВЛ" на каналі 1 + 1, передає видання newsyou.

"Складніше року в моєму житті не було": Позитив прокоментував чутки про розлучення з дружиною

Олексій Завгородній. Фото: lenta

Його історія кохання почалася ще в 2013, коли він одружився на своїй дівчині Ганні. Але їхні стосунки почалися набагато раніше: обом тоді було всього по 15 років. Виконавець додав, що вони познайомилися на дні народження однокласника, на який дівчина прийшла з хлопцем. Але через деякий час вони розлучилися, і Ганна почала спілкуватися з Олексієм.

Позитив поділився, що дуже вдячний своїй дружині за те, що вона була поруч навіть в найважчі моменти сімейного життя. Але ж для кожного чоловіка вкрай важливо мати в своєму житті людину, яка буде вірити і всіляко підтримувати, впевнений Льоша.

"У мене була скарбничка, і я пам'ятаю, що я розбивав її, йшов до супермаркету з дріб'язком. Це було жахливо, звичайно. І те, як Аня підтримувала тоді, як вона вселяла впевненість, яку ти втрачаєш. Я їй готовий поставити пам'ятник за життя за те, що вона дійсно допомогла мені пережити той період", — говорить він.

Відомо, що під час участі співака у проекті "Танці з зірками" шанувальники почали підозрювати, що у нього роман з його партнеркою Юлією. Сам же Позитив спростовує подібні чутки, кажучи про те, що всі пари зображують на паркеті любов.

"Складніше року в моєму житті, напевно, не було. З усіма подіями", — підсумував Завгородній.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Позитив і Надя Дорофєєва вперше розповіли, через що постійно сварилися. Олексій Завгородній в своєму інтерв'ю для програми "Зірковий шлях" розповів, що на самому початку їхньої кар'єри між ними було чимало конфліктів. Все через те, що виконавець звик працювати один, тому спочатку йому було складно йти на компроміси чи слухати думку іншої людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини