Головна Новини Зірки персона Складно впізнати: Леді Гага показала, як виглядає без макіяжу
commentss НОВИНИ Всі новини

Складно впізнати: Леді Гага показала, як виглядає без макіяжу

Леді Гага пропагує любов до свого тіла

18 червня 2020, 14:40 comments2807
Поділіться публікацією:

Складно впізнати: Леді Гага показала, як виглядає без макіяжу

Axelle/Bauer-Griffin

Американська зірка Леді Гага любить дивувати публіку не тільки своїми запальними треками і танцями, але й епатажними образами. Але екстравагантна співачка насправді дуже відкрита людина, яка пропагує любов до себе і не боїться показати природну красу. Нещодавно на офіційній сторінці зірки в Instagram з'явилася фотографія, де вона без макіяжу.

Артистка давно зізналася, що в шкільні роки була ізгоєм серед однолітків. Через це у неї розвинулися комплекси та емоційні проблеми. Але тепер вона старанно працює над собою, намагається відверто обговорювати з фанатами актуальні питання і дає шанувальникам слушні поради.

Леді Гага опублікувала фотографію, показавши обличчя без грама косметики. Впізнати в цій ніжній блондинці епатажну співачку досить складно. На кадрі видно, що шкіра артистки вкрита веснянками і не така біла, як зазвичай. Але це зовсім не псує її зовнішності. Леді Гага не з тих знаменитостей, які викладають в соціальній мережі лише відретушовані фотографії. Вона закликає людей любити себе і своє тіло.

До речі, менше ніж за добу пост знаменитості зібрав майже 2 мільйони лайків. Це доводить, що шанувальники в захваті від природної краси співачки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Леді Гага закрутила новий роман з мільйонером.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини