Головна Новини Зірки персона Шле листи з погрозами: відому співачку переслідує фанат
commentss НОВИНИ Всі новини

Шле листи з погрозами: відому співачку переслідує фанат

Співачка домагається захисту через суд

22 лютого 2021, 23:10
Поділіться публікацією:

19-річна американська зірка Біллі Айліш зізналася, що зіткнулася з нав'язливим шанувальником, який переслідує її та загрожує вбивством.

Шле листи з погрозами: відому співачку переслідує фанат

Біллі Айліш / фото: FilmMagic

Відомо, що знаменитість зіткнулася з погрозами ще минулого літа, але звернулася в правоохоронні органи тільки недавно, тому що фанат перейшов до більш радикальних заходів. Якийсь Джон Хірл пише співачці листи з погрозами, а також він оселився навпроти її будинку в покинутій будівлі, щоб постійно за нею стежити. Крім цього, чоловік почав погрожувати сім'ї знаменитості.

Біллі Айліш розповіла, що одного разу Джон Хірл стояв навпроти її будинку в Лос-Анджелесі й коли вона вийшла він провів долонею поперек шиї, натякнувши, що переріже їй горло. А у своїх листах він пише, що виконавиця не отримає бажаного, поки не помре за нього.

19-річна зірка звернулася до суду і попросила видати їй охоронний ордер. Айліш розраховує, що шанувальника зобов'яжуть триматися від неї і її сім'ї на відстані не менше 180 метрів.

"Я не відчуваю себе в безпеці, коли виходжу за межі будинку. Не можу спокійно займатися спортом у себе на районі. Він може підійти до мене і нашкодити. Не тільки мені, а й моїм рідним ", — зізналася знаменитість.

Співачка зазначила, що кожен раз, коли вона бачить його на вулиці їй просто хочеться кричати й вся ця ситуація викликає у неї панічні атаки.

Варто відзначити, що Біллі Айліш вже не перший раз звертається в поліцію з приводу нав'язливого шанувальника. Навесні 2020 року виконавицю вже переслідував чоловік, він навіть кілька разів намагався проникнути в її будинок.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відома українська співачка розповіла, як її переслідував маніяк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини