Слух дня: зірка фільму "Джокер" вперше став батьком

Дружину зірки нібито помітили без «животика»

У травні 2020 року в мережі з'явилася інформація, що виконавець головної ролі в психологічному трилері "Джокер" Хоакін Фенікс готується стати батьком. Але офіційно ні актор, ні його дружина Руні Мара цю інформацію не підтверджували. А днями видання Blikk повідомило, що первісток пари вже з'явився на світ.

Папарацці вдалося сфотографувати дружину знаменитості, коли вона сідала в машину. На фотографіях видно, що фігура актриси змінилася, а точніше у неї пропав великий живіт. Ці кадри послужили приводом для чуток, що Руні та Хоакін вже стали батьками. Але самі зірки цю інформацію ні підтверджують, ні спростовують.


Видання також опублікувало знімок, який був зробив кілька місяців тому, на ньому можна помітити кругленький животик дружини актора. Тоді в ЗМІ говорили, що Руні Мара знаходиться на шостому місяці вагітності.


Нагадаємо, що Хоакін Фенікс познайомився зі своєю коханою на зйомках фільму "Вона", але їх роман закрутився набагато пізніше. У 2019 вони таємно побралися, судячи з обручки, яку носить на безіменному пальці Руні Мара.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Хоакіну Феніксу за роботу в продовженні "Джокера" запропонували щедрий гонорар.