Солістка "А'Студіо" вдруге стане мамою (відео)

Як виявилося, співачка просто чекала виходу кліпу

Стало відомо, що солістка групи А'Студіо і її коханий Павло стануть батьками. Про це артистка вирішила розповісти своїм шанувальникам після того, як відбулася прем'єра нової пісні колективу "Се ля ві", передає видання segodnya.

І це було зроблено зовсім не випадково, адже в кліпі можна побачити кругленький животик Кеті Топурії. Стосунки співачки з політичним бізнесменом почалися ще минулого року, але офіційно пара про це розповіла громадськості тільки в жовтні.

"Так співпало, що останнім часом в соцмережах часто обговорюють, чи в положенні я? Я не коментувала це. Мені хотілося, щоб про цю важливу новину дізналися, подивившись наше нове красиве відео. Коли я була в очікуванні своєї дочки Олівії, ми зняли кліп '"Ось вона любов'', який залишився для мене приємною згадкою. В одязі ми використовували мою улюблену гаму кольорів, яка зараз дуже актуальна. Я щиро сподіваюся, що ця важлива для нас робота зачепить серця багатьох людей", - поділилася знаменитість.

У артистки вже є дочка Олівія від першого шлюбу, з батьком якої вона розлучилася влітку 2017 року.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відома модель Емілі Ратаковскі вагітна первістком. Зірка фільмів "Ідеальна пастка" та "Мистецтво обману" і супермодель, яка нещодавно ділилася секретами своєї стрункої фігури, шокувала шанувальників приємною новиною. Знаменитість скоро вперше стане мамою. Про це зірка повідомила на своєму акаунті в Instagram, опублікувавши зворушливе відео.