Головна Новини Зірки персона Спати ніколи: українська співачка показала сімейну прогулянку з трьома дітьми
commentss НОВИНИ Всі новини

Спати ніколи: українська співачка показала сімейну прогулянку з трьома дітьми

У серпні артистка народила дочку Марію

25 вересня 2020, 15:10
Поділіться публікацією:

Зовсім недавно Alyosha стала мамою втретє. На своїй сторінці в соціальних мережах вона ділиться з шанувальниками свіжими фото, на яких показує, як проходить сімейне життя. Про це пише видання lenta.

Спати ніколи: українська співачка показала сімейну прогулянку з трьома дітьми

АLYOSHA и Тарас Тополя. Фото: clutch

А одним з останніх став домашній ролик, на якому вона зі своїм чоловіком Тарасом Тополею грають з трьома дітьми. Фронтмен гурту "Антитіла" стежив за їхньою маленькою крихіткою, а мама в цей час доглядала за хлопцями. Співачка написала під цим милим відео, що поки тато доглядає за донечкою, вона з синами грає в "літачки".

"Прогулянка усією сім'єю. Поки татко слідкує за донечкою, ми зі старшими граємось у літачки. Спати ніколи", — написала виконавиця.

Підписники оцінили таку сімейну ідилію, прокоментувавши, що це виглядає дуже зворушливо. Багато також підкреслили, що в таких простих сімейних прогулянках і полягає справжнє сімейне щастя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, лідер групи "Антитіла" розповів про виховання дітей. Для того, щоб виховувати дітей, необов'язково читати профільну літературу. Досить прислухатися до своєї інтуїції та робити  так, як вважаєш за потрібне. З певного віку діти починають показувати характер, відстоювати свою точку зору. Тому потрібно вміти домовитися з дітьми, адже вони — особистості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини