Головна Новини Зірки персона Співачка Лоліта потрапила в аварію в Москві (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка Лоліта потрапила в аварію в Москві (відео)

Знаменитість записала відео з місця аварії

25 листопада 2020, 19:32
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що російська співачка українського походження Лоліта потрапила в аварію. Це сталося на одній зі столичних вулиць в Москві. На щастя, серйозних травм немає, всі пасажири відбулися лише легким переляком. Медична допомога нікому не знадобилася.

Співачка Лоліта потрапила в аварію в Москві (відео)

Лоліта Мілявська. Фото: gazeta.ru

Повідомляється, що знаменитість їхала по дорозі, коли раптом її автомобіль підрізав сріблястий Nissan, через який і сталося зіткнення.

Лоліта записала відеозвернення з місця події, на якому можна побачити винуватця ДТП. Вона додала, що чоловік не приховував свого невдоволення. І через кілька хвилин після аварії він уже збирався їхати.

Нагадаємо, кілька днів тому Мілявська зізналася, що у неї був сексуальний досвід з жінкою. Про це вона розповіла в своєму інтерв'ю, додавши, що їй завжди було цікаво спробувати щось подібне. Після чого виконавиця зрозуміла, що жінки — це не її, і краще вже бути з чоловіками.

Як повідомляло видання "Коментарі", Лоліта розсекретила подробиці свого сексуального життя. Зірка розповіла, що у неї зараз настав найсприятливіший період для активного сексуального життя, оскільки вона може займатися сексом і не вагітніти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини