Головна Новини Зірки персона "Справжні українські куми": як Потап допоміг Горбунову уникнути ДТП
commentss НОВИНИ Всі новини

"Справжні українські куми": як Потап допоміг Горбунову уникнути ДТП

Юрій Горбунов розповів, як його кум, продюсер Потап несподівано врятував його від аварії

11 грудня 2020, 19:14
Поділіться публікацією:

Відомий український телеведучий і актор Юрій Горбунов мало не потрапив в аварію. Уникнути її йому допоміг кум і сусід Олексій Потапенко. Детальніше про ситуацію, яка сталася вчора ввечері, Горбунов написав на своїй сторінці в соціальних мережах.

"Справжні українські куми": як Потап допоміг Горбунову уникнути ДТП

Юрій Горбунов и Олексій Потапенко. Фото: obozrevatel

Так, з'ясувалося, що Потап врятував Юрія за допомогою пачки солі. Вони живуть по сусідству, і коли Олексій побачив, що машину його друга почало різко заносити через ожеледицю, то він поспішив до нього з пачкою солі, щоб машина змогла нормально проїхати. Він почав швидко сипати її під колеса, на щастя, це виявилося ефективним.

"Знаєте що таке справжній сусід? Це людина, яка не просто живе по сусідству. Це людина, яка в потрібну хвилину приходить на допомогу. Так як сьогодні, коли на схилі, на в'їзді в гараж, моя некерована машина мчала в паркан і поруч припарковані авто. Як з-під землі з'явився кум з пачкою солі в руках. І тут як уповільнена сцена з кіно — я в холодному поту і Олексій на ходу сипле сіль під колеса. Кум, спасибі тобі і уклін! ", — тепло подякував своєму куму Юрій Горбунов.

Шанувальники в коментарях під публікацією написали, що добре, коли є справжні друзі, на яких завжди можна покластися:

"Кум в біді не кине, зайвого не запитає. Ось, що означає справжній, найкращий КУМ !!!!"

"Справжні друзі! Дай Бог Вам, хлопці, здоров'я!"

"Справжні українські куми".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Юрій Горбунов розповів, в чому полягає секрет щасливого шлюбу. Одна з найяскравіших пар українського шоу-бізнесу Катя Осадча та Юрій Горбунов для багатьох є прикладом щасливої родини. Адже ці двоє практично весь свій час проводять удвох: на роботі, вдома і на відпочинку. У чому секрет міцних і довгих стосунків ведучий розповів в програмі "Хто зверху?" на Новому каналі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини