Стало відомо, коли Том Круз полетить в космос

Том Круз полетить на кораблі SpaceX

Голлівудський красень Том Круз, який нещодавно здійснив найнебезпечніший трюк у своєму житті, не боїться ризикувати, та заради нового фільму готовий підкорити навіть космос. У Twitter-акаунті Space Shuttle Almanac з'явилася інформація, що у жовтні наступного року командир NASA здійснить туристичну місію на космічну станцію Axiom.

У тексті повідомляється, що вихід в космічний простір він зробить не один, а в компанії 58-річної зірки фільмів "Місія нездійсненна" Тома Круза і 54-річного Дага Лаймана, який буде режисерувати проєкт. У туристичному рейсі є ще одне місце, але воно поки що пустує. Можливо, в космос полетить ще хтось зі знімальної групи.

Політ буде здійснюватися на кораблі компанії SpaceX, яка належить Ілону Маску. Мільярдер пообіцяв надати свою підтримку в створенні фільму.


Нагадаємо, що кінострічка, знята в космосі, може обійтися творцям у 200 млн доларів. А гонорар Тома Круза в цьому проєкті може стартувати від 30 до 60 млн доларів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка "Місії нездійсненної" побудував безпечне поселення для зйомок нового фільму.