Головна Новини Зірки персона «Став начальником»: Олександр Педан зізнався, якою була його перша робота
commentss НОВИНИ Всі новини

«Став начальником»: Олександр Педан зізнався, якою була його перша робота

Ведучий розповів, що колись працював за своєю економічною спеціальністю

11 листопада 2020, 19:46
Поділіться публікацією:

Популярний телеведучий, який запам'ятався глядачам завдяки своєму почуттю гумора і веденню різних розважальних програм, вирішив відверто розповісти з чого почався його кар'єрний шлях. Як з'ясувалося, його перша робота зовсім не була пов'язана з телебаченням.

«Став начальником»: Олександр Педан зізнався, якою була його перша робота

Олександр Педан. Фото: glavcom.ua

"Нещодавно в пості розповідав про свої перші зароблені гроші. Тепер прийшов час розповісти про першу серйозну роботу. Після КВН вирішив піти попрацювати за своєю економічною спеціальністю. І став начальником рекламного відділу мережі салонів мобільного зв'язку. Це було смішно, тому що начебто і був директором, але у відділі працював тільки я. У мене був власний кабінет (а крім мене, кабінети були у директора і головбуха). Також вибив собі потужний комп'ютер, на якому робив різні графічні штуки. Коротше, був модним", — поділився ведучий.

Пізніше Олександр отримав пропозицію поїхати в Київ на Comedy. Тоді він порадився з дружиною, і та його підтримала. Ведучий дуже вдячний коханій за те, що вона повірила в нього, і він зміг опинитися саме там, де є зараз.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, дружина відомого телеведучого зробила нове тату. Олександр Педан своїй сторінці в соціальних мережах опублікував фотографію з татуюванням своєї коханої. Вона зважилася на досить сміливий крок: набила портрет своєї сім'ї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини