СТБ замінив актора з РФ на діпфейк, а той у відповідь поглумився з українців

Дубравін відкрито насміхається з того, що його "замінили" в серіалі

Кіноактор з РФ Прохор Дубравін прокоментував скандал, що мав місце на телеканалі СТБ і пов'язаний з серіалом де він знімався. Актора замінили на діпфейк, але це його тільки розсмішило.

В соцмережах Дубровін пише, що йому відомо про це. Один з підписників надіслав йому інформацію зі ЗМІ. Але актор подумав, що це непорозуміння.

"Пару днів тому підписниця надіслала фото екрана з питанням: "Зараз в Україні виходить новий серіал, і там головний актор схожий на вас, але щось там з обличчям незрозуміле". Подивився ... Так, з обличчям там дійсно було щось незрозуміле... Ну, думаю я, ракурс невдалий, зсутулився ще, але це ж я знімався", - написав російський актор.

Але представник РФ вияснив, що йому найшли заміну. . Тому Дубравін почав глумитись.

"Ну, що сказати ... Дуже шкода, що домовилися з обличчям Дмитра Саранскова, а не з обличчям Бреда Пітта", - прореагував російський артист.

Коментар артиста розділив користувачів. Одні написали, що Дубравіну не варто дивуватись, адже в Україні не хочуть навіть чути про представників РФ. Інші дотримуються думки, що серіал з Дубровим ліпше було б не показувати.

Адже трейлер до серіалу "Останній лист коханому"", де видно заміну, викликав чимале обурення. Глядачі дотримуються думки, що представники телеканалу вчинили неправильно.


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що російська акторка "накинулася" з образами на президента Зеленського. Відома російська артистка, яка стала популярною через роль у фільмі "Москва сльозам не вірить", Раїса Рязанова завдала образ президенту України Володимиру Зеленському, що героїчно залишається у "військовій" країні.