Головна Новини Зірки персона Суддя «МастерШеф» намагався тричі накласти на себе руки
commentss НОВИНИ Всі новини

Суддя «МастерШеф» намагався тричі накласти на себе руки

Суддя «МастерШеф» розповів про те, що йому не вистачало уваги батька

21 лютого 2021, 10:50 comments1436
Поділіться публікацією:








Відомий кулінар колумбійського походження, суддя реаліті-шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво зізнався, що тричі думав про те, щоб звести рахунки з життям.

Суддя «МастерШеф» намагався тричі накласти на себе руки

Ектор Хіменес-Браво (фото з відкритих джерел)

В рамках кампанії #Сильний, який запустив телеканалу СТБ, шеф-кухар розповів про те, що виріс в релігійній сім'ї, у нього є старший брат і сестра. У дитинстві у нього було багато друзів, він любив спорт і з задоволенням допомагав мамі на кухні. А ось з батьком у відомого кулінара були проблеми. Він мало того, що приділяв Ектору мінімум часу, так ще й насміхався над своїм молодшим сином.

"Мене завжди карали... Йому подобалося сміятися, знущатися з мого зовнішнього вигляду. Я був худий. І то, як я виглядав, як я рухався, як бігав в футбол, що б я не робив — завжди були глузування. Вони з братом це робили. Я був як клоун для них", — зізнався Ектор Хіменес-Браво.

Кулінар розповів, що, коли він підріс, його сестра вийшла заміж і він дуже сильно просив, щоб вона забрала його з собою. Але вона цього не зробила. І глузування з Ектора в сім'ї тривали і йому ставало все важче.

"Я був у розпачі, дуже багато плакав ... Я не міг зрозуміти, чому так багато тиску? Я тричі намагався покінчити з життям, я не хотів жити", — зазначив суддя" МастерШеф ".

Ектор також розповів, що, коли його кар'єра пішла вгору, раптово він отримав дзвінок від свого батька. Той телефонував, щоб вибачитися за свої дії та глузування і за те, що ніколи не цікавився його життям. За словами кулінара, в той момент він був вражений, адже він стільки років цього чекав, але разом з цим, відчув злість. Екстор зізнався, що голос батька змусив його згадати весь той біль, який він йому заподіяв. Після цього відомий шеф-кухар зі своїм батьком не спілкувався.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що колишня суддя проекту "МастерШеф" показала свій розкішний будинок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини