Суддя "МастерШеф" розповіла про втрату дитини під час пологів

Єлизавета втратила дитину через помилку лікарів

Переможниця кулінарного шоу, а згодом - суддя "МастерШеф" Єлизавета Глінська вперше розповіла про особисту трагедію, яку пережила у 25-річному віці.

У програмі "Життя відомих людей" Єлизавета зізналася, що через медичну помилку під час пологів втратила малюка. Як виявилося, дівчині давали таблетки, щоб викликати пологи й не одну, як було необхідно, а цілих три.

За словами кондитера, трагедія сталася, бо жінка, яка працює в пологовому будинку, хотіла, щоб Ліза швидше народила, їй потрібно було здати зміну й отримати за неї гроші. Через недбалість лікарів у знаменитості відкрилася внутрішня кровотеча, вона рвала кров'ю під час переймів.

Глінська розповідає, що її напівмертву довели до родового процесу і дитину діставали щипцями, у неї була задуха пуповиною і нічого не можна було зробити. Після цієї жахливої ночі лікарі так і не змогли пояснити Єлизаветі, що сталося і головне - чому.

Переможниця "МастерШеф" зізналася, що після цієї трагедії вона віддалилася від чоловіка, закрилася в собі й не хотіла жити. За її словами, таке горе неможливо прийняти, його лише можна закрити новим досвідом і новими емоціями. І в той момент свій рятунок вона знайшла в кулінарії.

Шлюб Єлизавети врятувати не вдалося, з часом вона пішла від чоловіка. Деякий період життя стосунки з чоловіками у кондитера не складалися, але зараз серце Глінської зайняте, і вона щаслива. Як виявилося, Ліза в стосунках з чоловіком, якого знає 20 років.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що суддя кулінарного реаліті-шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво розповів, що тричі намагався покінчити життя самогубством.