Світлана Лобода засвітила личко молодшої дочки

Раніше співачка викладала знімки дочки тільки зі спини

Популярна артистка Світлана Лобода, яка недавно продемонструвала шанувальникам свій новий імідж, вперше опублікувала в Instagram фото з дворічною донькою Тільдою, обличчя якої показала вперше, правда, малятко була в сонцезахисних окулярах.

37-річна співачка раніше фотографувала доньку тільки зі спини, тому така фотографія викликала бурхливу реакцію у підписників. Світлана позує в напівпрозорій пляжній накидці з бахрамою, а її дочка стоїть поруч і дивиться в бік. На дівчинці одягнена гарна сукня у квітковий принт і сонцезахисні окуляри.

І нехай фанатам не вдалося повністю розглянути обличчя малятка, багато хто відзначив, що Тільда дуже схожа на свою зіркову маму. Деякі шанувальники вважають, що батьком дівчинки є соліст групи Rammstein Тілль Ліндеманн, тому вони намагалися розгледіти в її обличчі риси відомого музиканта. Втім, Світлана подібні чутки пропускає повз вуха.

Пост знаменитості за добу зібрав понад 124 тисяч лайків і безліч коментарів, в яких фоловери відзначили, що Тільда дуже гарна і така ж модниця, як і мама.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Тіна Кароль зізналася, що хоче знайти кохання і народити дочку.