"Тьху-тьху, щоб не наврочити": телеведуча Алла Мазур розповіла про поточну боротьбу з раком

Телеведуча каналу 1+1 Алла Мазур зізналася, що краще її рішення - зізнатися у своїй хворобі публічно

Телеведуча телеканалу "1+1" Алла Мазур, яка восени минулого року зізналася в тому, що у неї виявили злоякісну пухлину, розповіла, що лікарі дають оптимістичні прогнози, а вона відчуває себе досить добре, щоб продовжувати займатися улюбленою роботою в передачі "ТСН". Про це вона розповіла своїй колезі Каті Осадчій, ведучої "Світське життя".

"Я зараз, Слава Богу, відчуваю себе добре. Останні аналізи показали, що все рухається позитивно. Лікарі кажуть, що прогнози - тьху-тьху, щоб не наврочити, - дуже обнадійливі, я активно повернулася до роботи", - поділилася Алла Мазур.

При цьому телеведуча подякувала всіх своїх глядачів і шанувальників, які протягом останніх місяців підтримували її і вона могла відчувати їх підтримку. Вона назвала найважливішим своїм рішенням - ризикнути і публічно зізнатися у своїй недузі.

"Я радилася з друзями, родиною та колегами, оскільки я телевізійний персонаж і ми разом прийшли до висновку, що це буде корисно для всіх українців. І мушу визнати, що ефект є. Крім того, що для багатьох ця новина стала шоком, багато людей пішли перевіритися, щоб у разі чого виявити свою проблему на ранній стадії", - зазначила Мазур, додавши, що головний результат її вирішення, що люди з аналогічними проблемами більше не повинні ховати голову в пісок.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські знаменитості відреагували на визнання Алли Мазур в тому, що вона хвора на онкологію.