Головна Новини Зірки персона "Такої води немає ніде": Наталія Могилевська розповіла, як провела відпустку
commentss НОВИНИ Всі новини

"Такої води немає ніде": Наталія Могилевська розповіла, як провела відпустку

Зірка вирушила на відпочинок до Хорватії і з задоволенням ділилася з шанувальниками яскравими знімками

26 жовтня 2020, 18:37
Поділіться публікацією:








Українська виконавиця вирішила не відставати від своїх колег по сцені, і відправилася восени на заслужений відпочинок. Але вона обрала не Туреччину чи Єгипет, а вирішила познайомитися з Хорватією. Про це пише видання newsyou.

"Такої води немає ніде": Наталія Могилевська розповіла, як провела відпустку

Наталія Могилевська. Фото: viva.ua

Артистка вперше побувала на цьому європейському курорті і залишилася дуже задоволена отриманими враженнями. Вона регулярно ділилася з підписниками шматочком своєї відпустки, викладаючи фотографії в своєму Instagram. А в своєму інтерв'ю для програми "Світське життя" на каналі 1 + 1 Могилевська розповіла, з ким вона туди вирушила і чому вибрала саме це місце.

Співачка поділилася, що до цього вона їздила тільки в Індію, щоб помедитувати. Зараз же вона в компанії своїх друзів вирушила до Хорватії, щоб перезарядитися і отримати масу приємних емоцій.

"Я взагалі їздила тільки в Індію і тільки за медитацією. Це перший раз! 20 км в день просто пішки. Я відпочивала з друзями, зробили касу готелю, тому що нас було дуже багато і ми дуже класно відпочивали. І взагалі, якби не карантин, я б взагалі не опинилася в Хорватії, не знаю чому. Зараз це мій улюблений курорт — такої води немає ніде", — говорить знаменитість.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Могилевська розповіла про найскладніший період у житті. Кілька років тому співачка розлучилася зі своїм коханим, втратила маму і перестала впізнавати своє відображення в дзеркалі. Всі ці події відбулися за відносно короткий проміжок часу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини