Тарас Тополя розповідає про доходи під час війни: "Ми заробляємо і заробляємо непогано'"

Тополя зізнався, що його заробіток становить більше ніж п'ять тисяч доларів на місяць

Лідер українського гурту "Антитіла", Тарас Тополя, не скаржиться на фінансові труднощі, навіть у складний період війни. Заробляючи понад 5 тисяч доларів щомісяця, він разом з колегою з гурту веде успішний бізнес, подробиці якого вирішили поки що тримати в таємниці. Водночас

Тарас Тополя в інтерв'ю для програми "Муз_Тренд" поділився деталями своєї заробітної плати. За словами Тополі, його основні доходи сьогодні формують не тільки концертні виступи, але й бізнес, що ведеться разом із Сергієм Вусиком. Цей бізнес залишається поки що в тіні, але, як запевняє артист, його відкриття може здивувати багатьох.

"Мій заробіток становить більше ніж п'ять тисяч доларів на місяць, але я не люблю обговорювати гроші вголос, це неприємно, особливо коли хтось намагається їх порахувати", - говорить Тополя. Він також додав, що завжди вмів розумно витрачати зароблене і дбати про фінансову безпеку своєї родини.

Крім того, Тополя зазначив, що багато грошей вони з Вусиком віддають на благодійність, часто в “авральному порядку”, коли є нагальна потреба. Така благодійність залишається поза увагою громадськості, адже, за словами артиста, головне - не піар, а реальна допомога тим, хто в ній потребує.

“Ми це не афішуємо. Як правило, це відбувається в такому авральному форматі: треба щось терміново - закрили. Але ми заробляємо і заробляємо непогано. Коли ми вирішимо, що це потрібно оприлюднити, ми це оприлюднимо, і, можливо, це здивує багатьох", - розповів Тополя.

Читайте також на порталі “Коментарі” - Найбільш високооплачуваним українським спортсменом 2024 року став боксер Олександр Усик, який заробив 54 млн доларів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на звіт Forbes.