Телеведучий Юрій Горбунов розповів, яку пораду дав би Зеленському

Юрій Горбунов розповів про робочі стосунки із Зеленським

Український телеведучий і актор Юрій Горбунов неодноразово співпрацював з Володимиром Зеленським у гумористичних проектах. В ексклюзивному інтерв'ю виданню "Коментарі" він розповів, яку пораду дав би президенту, якщо б став його радником.

"Я б йому порадив не звертати уваги на критику. В душі наш президент все одно артист, а творчі люди завжди жорстко реагують на критику. Особливо, коли тебе півжиття хвалили як хорошого артиста. Це нові реалії для людини, з якими треба жити, з якими треба миритися. Моя порада: не звертати уваги на критику, і робити те, що вважає за потрібне", - зазначив телеведучий.

Також Юрій Горбунов зізнався, що під час співпраці з Зеленським навіть не припускав, що колись він стане президентом України.

"Я ніколи не думав про те, що Володимир Олександрович може стати президентом. Стосунки у нас завжди були робочими. На "Лізі сміху" ми були більш близькими, тому що частіше бачилися", - підкреслив актор.

Раніше Юрій Горбунов розповів виданню "Коментарі", що для української кіноіндустрії важливу роль зіграла заборона на в'їзд у нашу країну російським акторам.