Тендітна Барбі: Оля Полякова змінилася до невпізнання (Фото)

Фанати не розуміють, що саме так кардинально змінило співачку

Українська співачка Оля Полякова змінилася до невпізнання. Це підтвердили фотографії, які вона опублікувала на своїй сторінці в Інстаграмі. Епатажна та скандальна співачка перетворилася на милу, тендітну Барбі. Навіть найпалкіші фанати не одразу можуть розпізнати, що на фото їхній кумир.

Шанувальники поки не змогли визначити, що саме змінилося в зовнішності улюбленої співачки.

"Я не зрозумію. Ви на себе перестали бути схожа. Щось змінилося, а що саме, зрозуміти не можу", - написав під постом один з підписників Полякової.

Фотографії були зроблені під час зйомок програми "Маска". На знімках Оля Полякова одягнена в стильну міні-сукню золотистого кольору. Співачці зробили яскравий макіяж та непритаманну їй зачіску.

Шанувальники підмітили, що в новому образі Полякова виглядає дуже молодо.

Нагадуємо, що раніше Оля Полякова в прямому ефірі посварилася з главою МОЗ Максимом Степановим через концерт під час карантину. Виступ Полякової до Дня вчителя відбувся в Новобаварському районі Харкова в той час, коли місто було в помаранчевій зоні. Але сама співачка стверджує, що вона ніяких правил не порушувала.

Також популярна українська артистка Оля Полякова зізналася, які маніпуляції проводить з обличчям, щоб шкіра залишалася молодою і здоровою. Співачка запевняє, що ніколи не вдавалася до послуг пластичних хірургів, але періодично звертається до фахівців б'юті-сфери, щоб зробити уколи ботоксу, який блокує м'язи, тим самим запобігаючи появі зморшок. Це єдина маніпуляція, яку Полякова робить зі своїм обличчям. Крім цього, артистка дотримується правильного харчування і регулярно займається фізичною активністю, щоб підтримувати своє тіло в ідеальній формі.

Сайт "Коментарі" рекомендує прочитати, скільки заробляє 14-річна дочка співачки Олі Полякової. За словами матері, дівчинка може прогодувати родину.