Головна Новини Зірки персона Тіматі буде шукати своє кохання на шоу «Холостяк»
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіматі буде шукати своє кохання на шоу «Холостяк»

Кажуть, що скоро стартують зйомки телешоу

8 жовтня 2020, 12:40
Поділіться публікацією:

Популярний російський виконавець і продюсер Тіматі, який в липні 2020 року заявив, що покидає лейбл Black Star, буде шукати своє кохання в новому сезоні романтичного шоу "Холостяк", яке вийде в ефір навесні наступного року. Таку інформацію надало видання Super.

Тіматі буде шукати своє кохання на шоу «Холостяк»

Тіматі

Довгий час шанувальники Тіматі думали, що у нього з особистим життям все добре. Адже він протягом шести років зустрічався і жив з моделлю Анастасією Решетовою, яка в кінці 2019 року народила йому сина Ратміра. Але минулого місяця пара заявила про розставання, при чому Анастасія зазначила, що залишилася з Тіматі в дуже хороших стосунках і подякувала йому за все, що між ними було.

І ось з'явилася інформація, що російський виконавець стане зіркою нового випуску "Холостяка", де за його серце буде боротися безліч красунь. Зйомки проєкту стартують одразу, як тільки закінчитися кастинг дівчат.

Тіматі буде шукати своє кохання на шоу «Холостяк» - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на днях в центрі Москви, фіналіста російського шоу "Холостяк-6" Вікторія Короткова на смерть збила людину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини