Головна Новини Зірки персона Тіна Кароль розлютила своїх шанувальників: якої помилки вона допустилася
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіна Кароль розлютила своїх шанувальників: якої помилки вона допустилася

Артистка опублікувала скандальну stories

14 січня 2021, 14:11 comments1001
Поділіться публікацією:

Популярна українська виконавиця Тіна Кароль опублікувала на своїй сторінці в соціальних мережах stories, на яке шанувальники відреагували досить неоднозначно. Так, вона запропонувала своїм фанатам стежити за її творчістю в російській соціальній мережі "Однокласники".

Тіна Кароль розлютила своїх шанувальників: якої помилки вона допустилася

Тіна Кароль. Фото: 24tv.ua

Днями вона розмістила скандальне stories, прикріпивши до нього посилання для переходу на російську соціальну мережу.

Варто додати, що дана соцмережа є забороненою на території України, оскільки ще у 2017 році були введені санкції проти Росії. Згідно з якими, доступ до "Однокласників" і "Вконтакте" блокується.

Тіна Кароль розлютила своїх шанувальників: якої помилки вона допустилася - фото 2

Раніше стало відомо, скільки заробляє Тіна Кароль на карантині. Поки інші знаменитості протестують проти обмежувальних заходів, Кароль знає, як скрізь досягти успіху і не переживати з приводу скасування концертів. Пів року тому зірка купила два гектари землі в Карпатах, повідомляється в програмі-розслідуванні "викриття" на телеканалі KYIV. LIVE. Обійшлася така покупка Тіні в 100 тисяч доларів.

Також ми писали, Тіна Кароль повністю оголилася в еротичній фотосесії, яку опублікувала в Інстаграм. Народна артистка України Тіна Кароль опублікувала на своїй офіційній сторінці в інстаграмі відеозапис, що складається з двох знімків в стилі ню. На одному з них, в чорно-білій гамі, Тіна зображена оголеною і прикриває голі груди рукою, на другому — співачка також без одягу сидить, схрестивши перед собою ноги. Фотографії демонструються під одну з найвідоміших пісень Кароль "Ноченька".

Даний пост вона присвячує анонсу нового альбому під простою назвою "Ювілейний", який присвячений її 15-річному перебуванню на сцені України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини