Головна Новини Зірки персона Тіна Кароль зізналася, що хоче знайти кохання і народити дочку
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіна Кароль зізналася, що хоче знайти кохання і народити дочку

Тіна Кароль зробила відверте зізнання

21 вересня 2020, 14:15 comments1351
Поділіться публікацією:








Українська артистка Тіна Кароль, яка стала зіркою вересневого номера Vogue UA, розповіла, що її серце відкрите для нових стосунків. Таку заяву знаменитість зробила в програмі "Світське життя з Катериною Осадчою", опубліковану на YouTube.

Тіна Кароль зізналася, що хоче знайти кохання і народити дочку

Тіна Кароль

Співачка розповіла, що час йде і їй потрібно кимось надихатися, крім свого гарного городу і квітів, які ростуть на території її будинку.

"Я себе вважаю молодою для того, щоб знайти, можливо, свою пристань", — підкреслила артистка, зазначивши, що в її житті тепер є місце для чоловіка.

Також Кароль вперше зізналася, що мріє народити доньку. І якщо цю мрію не вийде втілити з коханим чоловіком, тоді вона розгляне інші варіанти, зокрема удочеріння.

Нагадаємо, що співачка у 2008 році вийшла заміж за музичного продюсера Євгена Огіра і подарувала йому сина, якого назвали Веніамін. Але у 2013 році чоловік артистки помер від раку шлунка. З того часу, Тіна Кароль ретельно приховує своє особисте життя, в мережі їй вже давно приписують роман зі співаком Дан Баланом, але вони не підтверджують своїх стосунків.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська артистка Тіна Кароль і Snoop Dogg презентували спільну пісню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини