Том Круз будує безпечне поселення для зйомок нового фільму

Том Круз кожному члену команди забезпечить захист від COVID-19

Голлівудський актор Том Круз має намір продовжити зйомки бойовика "Місія нездійсненна 7" і вже почав будівництво безпечного для роботи селища. Про це повідомляє видання Mirror.

Відомо, що через пандемію коронавіруса багато кінопрем'єр і зйомки фільмів були призупинені. І нехай кіноіндустрія починає потроху оживати, повноцінно відновити роботу над кінострічками дуже проблематично. Голлівудський актор Том Круз не має наміру миритися з подібними умовами і планує якомога швидше продовжити роботу над фільмом. Для цього він будувати захищене від COVID-19 поселення в графстві Оксфордшир (Великобританія).

Сьому частину "Місії нездійсненної" повинні були зняти ще в березні 2020 року, але заради безпеки людей процес тимчасово зупинили, а зйомки перенесли з Венеції у Великобританію. Щоб не втрачати дорогоцінний час і якомога швидше приступити до роботи, Том Круз за особисті кошти орендував територію і будує там безпечне поселення для всієї команди, яка задіяна на зйомках фільму.

Актор придбає кожному члену знімальної групи VIP-трейлер, в якому буде все необхідне для комфортного проживання. Зірки фільму оператори, режисери та інші особи будуть ізольовані і не зможуть залишати тимчасове селище. А щоб потрапити в нього, кожен повинен буде здати тест на коронавірус.

Інсайдер повідомляє, що така ідея обійдеться значно дорожче, ніж, якщо б всі члени команди проживали в готелі, але Том Круз погодився сплатити всі витрати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Тома Круза хочуть відправити в космос для зйомок нового фільму. Що відомо про новий проект?