Головна Новини Зірки персона Том Круз будує безпечне поселення для зйомок нового фільму
commentss НОВИНИ Всі новини

Том Круз будує безпечне поселення для зйомок нового фільму

Том Круз кожному члену команди забезпечить захист від COVID-19

3 червня 2020, 12:55 comments1519
Поділіться публікацією:

Голлівудський актор Том Круз  має намір продовжити зйомки бойовика "Місія нездійсненна 7" і вже почав будівництво безпечного для роботи селища. Про це повідомляє видання Mirror.

Том Круз будує безпечне поселення для зйомок нового фільму

Відомо, що через пандемію коронавіруса багато кінопрем'єр і зйомки фільмів були призупинені. І нехай кіноіндустрія починає потроху оживати, повноцінно відновити роботу над кінострічками дуже проблематично. Голлівудський актор Том Круз не має наміру миритися з подібними умовами і планує якомога швидше продовжити роботу над фільмом. Для цього він будувати захищене від COVID-19 поселення в графстві Оксфордшир (Великобританія).

Сьому частину "Місії нездійсненної" повинні були зняти ще в березні 2020 року, але заради безпеки людей процес тимчасово зупинили, а зйомки перенесли з Венеції у Великобританію. Щоб не втрачати дорогоцінний час і якомога швидше приступити до роботи, Том Круз за особисті кошти орендував територію і будує там безпечне поселення для всієї команди, яка задіяна на зйомках фільму.

Актор придбає кожному члену знімальної групи VIP-трейлер, в якому буде все необхідне для комфортного проживання. Зірки фільму оператори, режисери та інші особи будуть ізольовані і не зможуть залишати тимчасове селище. А щоб потрапити в нього, кожен повинен буде здати тест на коронавірус.

Інсайдер повідомляє, що така ідея обійдеться значно дорожче, ніж, якщо б всі члени команди проживали в готелі, але Том Круз погодився сплатити всі витрати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Тома Круза хочуть відправити в космос для зйомок нового фільму. Що відомо про новий проект?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини