У центрі Москви відому співачку намагалися викрасти

Співачка Б'янка поскаржилася на свого кривдника

Російську виконавицю з білоруським корінням Б'янку намагались викрасти в центрі російської столиці. Вона розповіла, що чоловік з "обличчям Чикатило" налякав її палицею і мав бажання проти її волі запхати в авто.

38-річна Тетяна Липницька (справжнє ім'я Б'янки) повідомила російським ЗМІ, що вчора близько шостої вечора їхала на манікюр. Коли вже підходила до салону, до співачки підійшов незнайомий з палицею і намагавсь запхнути її в машину.

Співачка кричала так, що "в Мінську було чутно", після цього "викрадач" злякавсь і побіг. Як сказала виконавиця, незнайомець був високий - майже два метри, в темному пуховику, а рисами обличчям скидавсь на Чикатило.

Тепер адвокат артистки вирішує, чи напишуть вони заяву в поліцію. Потерпіла Б'янка звернулась за допомогою до психолога, адже зараз не почуває себе в безпеці і боїться сама виходити на вулицю.

При цьому, Б'янка вже чимало часу живе і працює в Росії. Не осуджує велику війну. Тому її кар'єра йде на спад. До цього, вона записала пісню, співаючи дуетом з Серьогою, який мешкав в Україні і відомий тим, що був суддею на шоу "Х-фактор". Він теж не засудив повномасштабне вторгнення і пропав з інформаційного простору.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська співачка зганьбилася на льоду в Мінську. Опальна ведуча та виконавиця з РФ Ольга Бузова зганьбилась в Білорусі, вийшовши на льодову арену. Співачка з "тріумфом" прибула, щоб відкрити хокейний матч, проте поверталась з підмоченою репутацією.

Після кадрів із загальною зйомкою, Ольга Бузова хотіла сама пройтись по арені, проте посковзнулась. Співачка не втрималась на ногах й впала.