Головна Новини Зірки персона У діловому костюмі: Маша Єфросиніна з'явилася на офіційному заході з президентом
commentss НОВИНИ Всі новини

У діловому костюмі: Маша Єфросиніна з'явилася на офіційному заході з президентом

На ній був костюм від українського бренду

22 вересня 2020, 16:43
Поділіться публікацією:

Яскрава представниця українського шоу-бізнесу Марія Єфросиніна нещодавно відвідала захід, який був присвячений протидії домашньому насильству. На ньому також були присутні Володимир Зеленський разом зі своєю дружиною Оленою, і інші представники громадських організацій.

У діловому костюмі: Маша Єфросиніна з'явилася на офіційному заході з президентом

Маша Єфросиніна. Фото: glavcom

На своїй сторінці в Instagram ведуча показала образ, який вибрала для такого важливого івенту. На ній був ніжно-рожевий костюм від бренду Katimō з прямими брюками і подовженим піджаком. Свій образ Евфросініна підкреслила човниками бежевого кольору, помадою в тон костюму і зібраним в високий пучок волоссям.

У діловому костюмі: Маша Єфросиніна з'явилася на офіційному заході з президентом - фото 2
У діловому костюмі: Маша Єфросиніна з'явилася на офіційному заході з президентом - фото 3

Також в своєму пості Маша поділилася, що на цьому заході президент підписав Указ "Про невідкладні заходи із запобігання та протідії домашньому насильству".

"Сьогодні День Миру! І дуже символічно, що саме сьогодні відбулася мало не найважливіша подія в боротьбі з домашнім і гендерно-обумовленим насильством. Президент @zelenskiy_official підписав Указ "Про невідкладні заходи із запобігання та протідії домашньому насильству", без якого країна не могла зрушити з мертвої точки, де до сих пір більше питань, ніж відповідей! Детально про Указ ви можете прочитати на офіційних ресурсах офісу президента!", — написала знаменитість.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, "У мене були деякі труднощі": Віра Кекелія зізналася, що поєднує материнство і роботу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини