Головна Новини Зірки персона У лосинах і без макіяжу: Тіна Кароль показала, як займається в спортзалі (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

У лосинах і без макіяжу: Тіна Кароль показала, як займається в спортзалі (відео)

Тіна Кароль суддя 11 сезону шоу "Голос країни" і для того, щоб відмінно виглядати в карді, вона багато працює над своїм тілом

24 січня 2021, 19:01 comments1608
Поділіться публікацією:

Виконавиця Тіна Кароль не надто часто тішить своїх шанувальників подробицями свого життя. Але коли вона вже вирішується це зробити, то це у неї виходить яскраво і дуже цікаво. Так, знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальних мережах відео з домашнього тренування.

У лосинах і без макіяжу: Тіна Кароль показала, як займається в спортзалі (відео)

Тіна Кароль / Instagram / @tina_karol

Зірка продемонструвала, як виглядає без косметики в повсякденному житті. Відомо, що у Тіни Кароль є свій власний спортивний зал, який облаштувала прямо на території заміського будинку. Вона зізнається, що постійно працює над собою, адже це допомагає їй відмінно і розкішно виглядати в кадрі на зйомках чергового кліпу або програми.

Для занять у спортзалі артистка вибрала темні лосини, світло-сірий топ і яскраво-рожеві кросівки. Волосся вона зібрала в пучок. Кароль також розповіла, що в звичайному житті не любить занадто часто користуватися косметикою, тому часто не фарбується, коли перебуває вдома.

На відео Тіна Кароль сидить на тренажері перед дзеркалом, на фоні голосно грає музика, а співачка ритмічно рухає ногою під музику.

Як повідомляло видання "Коментарі", як і скільки Тіна Кароль заробляє на карантині. Популярна українська виконавиця Тіна Кароль навіть в непростий економічний час в Україні почуває себе впевнено, тому що вміє непогано заробляти.
Також ми писали, Тіна Кароль розлютила своїх шанувальників. Популярна українська виконавиця Тіна Кароль опублікувала на своїй сторінці в соціальних мережах stories, на яке шанувальники відреагували досить неоднозначно. Так, вона запропонувала своїм фанатам стежити за її творчістю в російській соціальній мережі "Однокласники".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини