"У мене є ти": Світлана Лобода розсекретила подробиці свого особистого життя

На пальчику зірки помітили розкішний подарунок

18 жовтня українська співачка відсвяткувала своє день народження, який вона постаралася зробити максимально атмосферним. На своїй сторінці в соціальних мережах Світлана опублікувала новий пост, який продемонстрував ефектний наряд зірки і новий подарунок. Так, підписники помітили, що на пальці зірки з'явилося колечко, якого раніше не було. Дорогоцінна обновка спровокувала чутки про можливе весілля, передає видання lux.

Такі висновки шанувальники зробили виходячи зі слів, які артистка написала в своєму пості:

"Сьогодні я щаслива, як ніколи. І нехай це почуття триває якомога довше! У мене є все, про що я мріяла ... і навіть більше. У мене є ви, ваша любов, обожнювана сім'я. У мене є ти ... З любов'ю і вдячністю", - зізналася Лобода.

На фото Лобода стоїть в яскравій довгій сукні, яка виразно підкреслює її фігуру. Вона позує у ванній, яка прикрашена пелюстками троянд і безліччю маленьких свічок. Також можна побачити велику кількість різнокольорових кульок, які свідчать про великий розмах свята.


Як раніше повідомляли "Коментарі", Світлана Лобода відсвяткувала день народження у відвертому вбранні. На ньому вона разом з келихом шампанського ніжиться у ванні. Навколо неї, як в кращих голлівудських фільмах, мильні бульбашки і та пелюстки червоних троянд. Також на Лободі яскрава прозора білизна рожевого кольору.