Головна Новини Зірки персона "У мене є ти": Світлана Лобода розсекретила подробиці свого особистого життя
commentss НОВИНИ Всі новини

"У мене є ти": Світлана Лобода розсекретила подробиці свого особистого життя

На пальчику зірки помітили розкішний подарунок

23 жовтня 2020, 20:20 comments1102
Поділіться публікацією:

18 жовтня українська співачка відсвяткувала своє день народження, який вона постаралася зробити максимально атмосферним. На своїй сторінці в соціальних мережах Світлана опублікувала новий пост, який продемонстрував ефектний наряд зірки і новий подарунок. Так, підписники помітили, що на пальці зірки з'явилося колечко, якого раніше не було. Дорогоцінна обновка спровокувала чутки про можливе весілля, передає видання lux.

"У мене є ти": Світлана Лобода розсекретила подробиці свого особистого життя

Світлана Лобода. Фото: sobesednik

Такі висновки шанувальники зробили виходячи зі слів, які артистка написала в своєму пості:

"Сьогодні я щаслива, як ніколи. І нехай це почуття триває якомога довше! У мене є все, про що я мріяла ... і навіть більше. У мене є ви, ваша любов, обожнювана сім'я. У мене є ти ... З любов'ю і вдячністю", — зізналася Лобода.

На фото Лобода стоїть в яскравій довгій сукні, яка виразно підкреслює її фігуру. Вона позує у ванній, яка прикрашена пелюстками троянд і безліччю маленьких свічок. Також можна побачити велику кількість різнокольорових кульок, які свідчать про великий розмах свята.

”У мене є ти”: Світлана Лобода розсекретила подробиці свого особистого життя - фото 2

Як раніше повідомляли "Коментарі", Світлана Лобода відсвяткувала день народження у відвертому вбранні. На ньому вона разом з келихом шампанського ніжиться у ванні. Навколо неї, як в кращих голлівудських фільмах, мильні бульбашки і та пелюстки червоних троянд. Також на Лободі яскрава прозора білизна рожевого кольору.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини