У Москві знайшли муміфіковане тіло зіркового актора (ФОТО)

Повідомляється, що актор тривалий час не виходив із рідними на зв'язок, проте вони забили на сполох лише днями.

Відомого російського актора, зірку серіалів "Фізрук", "Інтерни" та "Татові доньки" - 64-річного Володимира Іпатова - виявили мертвим у його власній московській квартирі.

Повідомляється, що чоловік перестав виходити з рідними та близькими на зв'язок за пару тижнів до Нового 2023 року, проте ніхто не звернув на це уваги. Буквально днями дочка Іпатова все-таки вирішила дізнатися, де її батько і звернулася по допомогу до правоохоронців.

Приїхавши за місцем проживання актора, поліцейські відчинили двері в його квартиру і виявили в кімнаті вже муміфікований труп чоловіка. Як виявилось, Іпатов помер близько місяця тому і весь цей час пролежав у квартирі.


За попередніми даними, слідів насильницької смерті на тілі актора не було виявлено. Швидше за все, він помер з природних причин, які доведеться встановити експертам.

Зазначимо, що 64-річний Володимир Іпатов знімався у безлічі телесеріалів та фільмів. Глядачі пам'ятають його за участю у проектах "Закрита школа, "Інтерни", "Татаві доньки", "Фізрук" та багатьох інших. З огляду на свій типаж, актор переважно грав ролі харизматичних безпритульних.

Раніше "Коментарі" писали: Відомий американський гонщик загинув страшною смертю. У відомого гонщика, спортсмена, бізнесмена та шоумена залишилися дружина та троє дітей. Рідні та близькі загиблого попросили фанатів та журналістів "залишити їх у спокої і не копатися в його приватному житті".

Читайте також: Зірка Marvel потрапила у страшну ДТП і перебуває в реанімації (ФОТО). Наразі зірковий голлівудський актор знаходиться у відділенні інтенсивної терапії. Йому провели кілька операцій, проте його стан оцінюється як тяжкий.