Головна Новини Зірки персона У Парижі помер відомий актор артхаусу і "бондіани"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Парижі помер відомий актор артхаусу і "бондіани"

Майкл Лонсдейл помер на 90-му році життя

21 вересня 2020, 19:34
Поділіться публікацією:

Сьогодні у себе в будинку в Парижі відійшов в інший світ відомий французький актор британського походження Майкл Лонсдейл, який виконав десятки ролей, включаючи і картини великих режисерів США, Італії і Франції. Про смерть артиста повідомляє російське агентство "РБК", посилаючись ан повідомлення агента.

У Парижі помер відомий актор артхаусу і "бондіани"

"Жахливо засмучений, дізнавшись, що сьогодні помер Майкл Лонсдейл. В ролі Хьюго Дракса він був розумним і освіченим противником агента 007 в Moonraker", — зазначено в повідомленні Роберта Мура.

Лонсдейл володів французькою і англійською мовами. Він народився в Парижі 24 травня 1931 року. Його мати була француженкою, а батько — англійським офіцером.

У 1939 році сім'я переїхала в Марокко і залишалася там всю Другу світову війну. У 1947 році вони повернулися до Франції.

"Я любив коміків і кіно, але ніколи не уявляв себе актором. Я був дуже сором'язливим. Через одного моїх батьків, який водив мене на месу, я познайомився з отцем-домініканцем, який сказав мені те, що я хотів почути", — розповідав він Figaro про початок своєї кар'єри.

Лонсдейл був прийнятий на курс Тетяни Балашової, француженки російського походження, яка виховала безліч акторів, які стали згодом зірками французького кіно.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в 25-му фільмі про Джеймса Бонда агента 007, ймовірно, зіграє Том Харді.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини