Головна Новини Зірки персона У продажу з'явиться косметика від Дженніфер Лопес
commentss НОВИНИ Всі новини

У продажу з'явиться косметика від Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес зайнялася б'юті-індустрією

25 серпня 2020, 18:20 comments1150
Поділіться публікацією:

Голлівудська красуня Дженніфер Лопес активно займається акторською і музичною кар'єрою. Але крім цього, встигає розвивати ще кілька проектів. Нещодавно на своїй сторінці в Instagram знаменитість анонсувала запуск власного бренду косметики, який називається JLo Beauty.

У продажу з'явиться косметика від Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес

Відомо, що ідея запуску косметичної компанії прийшла до актриси вже давно, але втілити її в реальність не вистачало часу. Джей Ло поки не називає дату відкриття свого бренду, зазначила лише, що це трапиться скоро.

У соціальній мережі вона опублікувала кілька знімків, підписавши їх "сяйво заходу", також вона поставила хештек JLo Beauty. Судячи по знімках-тізерах, голлівудська зірка буде випускати тіні, хайлайтери, блиски для губ та продукти для контурінгу обличчя. Також в ЗМІ є інформація, що новий бренд Дженніфер Лопес буде пропонувати покупцям не тільки косметику, але і засоби по догляду за шкірою і тілом.

У продажу з'явиться косметика від Дженніфер Лопес - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська зірка Дженіфер Лопес на початку 2020 року представила свою нову колекцію взуття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини