Головна Новини Зірки персона У Росії зник знаменитий актор Леонід Куравльов: "Не виходить на зв'язок"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії зник знаменитий актор Леонід Куравльов: "Не виходить на зв'язок"

Ніхто не знає про його місцезнаходження

9 лютого 2021, 09:19 comments1992
Поділіться публікацією:

У Росії зник знаменитий радянський актор Леонід Куравльов. Повідомляється, що артист перестав спілкуватися з друзями та колегами, його телефон відключений, а місцезнаходження на цей момент невідомо. Про це повідомляє видання "Комсомольская правда".

У Росії зник знаменитий актор Леонід Куравльов: "Не виходить на зв'язок"

Куравльов. Фото: Google

Близько артиста розповідають, що Куравльов дуже замкнувся в собі після того, як у 2012 році померла його дружина. Після початку пандемії він перебрався в заміський будинок і зовсім перестав спілкуватися з оточуючими. Також Куравльов перестав давати інтерв'ю і з'являтися на телебаченні. Нещодавно стало відомо про те, що всі телефони Куравльова недоступні, а про його поточне місцезнаходження не знає ніхто.

За артистом доглядала його дочка Катерина, яка переїхала до нього після розлучення. Вона дбала про батька і відповідала на дзвінки.

Одна з сусідок Куравльова розповіла про те, що постійно бачила його в чорному одязі та завжди сумного. За її словами, смерть дружини дуже його підкосила.

Друг Куравльова Нікас Сафронов спілкувався з артистом близько року тому. За його словами, Куравльов був дуже пригніченим, і після відходу дружини остаточно замкнувся в собі.

Повідомляється, що на могилі дружини Куравльова Ніни Василівни з'явилося ім'я самого Куравльова, однак без дат, що дуже сильно хвилює близьких артиста.

На цей момент з артистом і його дочкою зв'язатися не вдається.

Леоніда Куравльова знають по знаменитих радянських фільмах "Афоня", "Міміно", "Золоте теля", "Іван Васильович змінює професію", "Місце зустрічі змінити не можна" і інші.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що померла актриса з фільму "Зоряні війни".

Також читайте заяву Макаревича про Путіна і Навальний.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини