Головна Новини Зірки персона У сукні за 40 тисяч гривень: Катя Осадча показала новий образ
commentss НОВИНИ Всі новини

У сукні за 40 тисяч гривень: Катя Осадча показала новий образ

Катя Осадча позувала в сукні від українського дизайнера

29 грудня 2020, 16:20 comments1592
Поділіться публікацією:

У сукні за 40 тисяч гривень: Катя Осадча показала новий образ

Катерина Осадча / Instagram / @kosadcha

Популярна телеведуча Катерина Осадча поділилася фотографією, на якій позує без макіяжу, але в дуже красивому платті від українського дизайнера.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала знімок, на якому стоїть у себе на кухні, в руках у неї таця з апетитною запеченою качкою і картоплею. Свій пост вона підписала жартівливо: "Перші святкові застілля. Тепер треба терміново винайти рецепт, як їсти і не гладшати".

Відомо, що в будинку Катерини Осадчої і Юрія Горбунова часто бувають гості, а напередодні свят їх стало ще більше. Для домашнього застілля зірка обрала білу сукню з вишивкою, об'ємними рукавами і відвертим декольте. Шикарний наряд створила українська дизайнерка Юлія Магдич, на сайті його вартість становить 1 420 доларів (понад 40 тисяч гривень). Свій образ Катерина не стала доповнювати аксесуарами та макіяжем, лише зібрала волосся в пучок, додавши до зачіски білу стрічку.

Шанувальники позитивно оцінили образ телеведучої: "Сукня просто неймовірна!!!!! Наші талановиті дизайнери!"," Яке гарне плаття... Вам дуже личить", "Розслабтеся і святкуйте. Про фігуру подумаєте після свят", "Катюша, Ви красива хазяєчка, плаття фантастичне", — написали фоловери.

Нагадаємо, нещодавно українська співачка Тіна Кароль захопила шанувальників розкішною червоною сукнею від французького модельєра, вартістю 200 тисяч гривень.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна артистка Надія Дорофєєва з'явилася на виступі в міні-сукні від українського бренду LALLIER, вартістю 12 тисяч гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини