Україна готується до "Євробачення-2025": хто став музичним продюсером

Сюрпризи на “Євробаченні”: Тіна Кароль займе місце Дмитра Шурова у Нацвідборі

Напередодні найочікуванішої музичної події року Україна офіційно підтвердила свою участь у міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2025". Відома співачка Тіна Кароль тепер не лише підтримуватиме учасників, а й очолить процес відбору як музичного продюсера, замінюючи на цій ролі Дмитра Шурова.

Своє нове призначення Кароль прокоментувала як можливість надихати та підтримувати таланти як новачків, так і досвідчених виконавців, які повертаються на сцену Національного відбору.

"Рада приєднатися до команди Національного відбору на Євробачення та мати можливість підтримати як тих, хто робить свої перші кроки, так і тих, хто повертається на сцену Нацвідбору знову. Впевнена, що цього року ми побачимо багато яскравих виконавців", – прокоментувала Кароль.

Конкурс "Євробачення-2025" відбудеться у Швейцарії, з півфіналами запланованими на 13 та 15 травня, та гранд-фіналом на 17 травня. Очікується, що цей рік принесе безліч захоплюючих виступів і, можливо, нові музичні відкриття, що робить майбутній Національний відбір однією з передчуваних подій у музичній індустрії України.

Раніше “Коментарі” писали, що в музичному конкурсі Євробачення-2024 перемогу здобув представник Швейцарії, і за правилами конкурсу наступного року країна-переможець має приймати конкурс у себе. Однак через пропозиції місцевих політичних партій це може не статися.