Українська блогерка-мільйонниця потрапила у скандал через російський серіал про бандитів та гопників

Тіктокерка Сімбочка вляпалася у скандал через серіал "Слово пацана"

В Україні деякі блогери продовжують просувати "русскій мір", популяризуючи новий російський кримінальний серіал "Слово пацана", що присвячений молодіжним угрупованням Казані в кінці 1980-х років. В черговий скандал, пов'язаний з серіалом, втрапила відома блогерка-мільйонниця.

Про це розповідає журналіст Костянтин Андріюк. Він звертає увагу на новий TikTok блогерки "Симбочки", що був віднятий під звуки з російського серіалу. Зокрема, в кадрі присутній хлопець блогерки — виконавець Парфенюк, що пробував свої сили в Нацвідборі на конкурс Євробачення.

Журналіст та чимало користувачів звинувачують дівчину в хайпі на серіалі, що відзнятий в країні- агресорці. Але Сімбочка пояснила, що ніби не знала, звідки взялась звукова доріжка, яку вона використала у відеоролику.

"Мені трапилося відео досить поширене і я його скопіювала", — виправдовувалась вона.

Але, як свідчать коментарі в соцмережах, не всі користувачі вірять поясненню Сімбочки.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що розвідник заявив, що блогерка передала на фронт неробочу техніку. Молода і скандальна блогерка Юлія Верба, яка вихвалялась дорогими покупками, звинувачують, що вона перегнала на лінію фронту непридатні авто.

При цьому, як зазначив розвідник з позивним "Прометей", Юлія Верба відправила авто на фронт, оприлюднивши в мережі їх фотографії. "Прометей" каже, що ці автомобілі Верби непридатні для використання, і називає цей вчинок "плювком в обличчя військових". Військовий дотримується думки, що Верба робить такі "благодійні" вчинки виключно "заради хайпу".