Українська режисерка, яка втекла в РФ, повернулася в Україну

Оксана Байрак передала привіт з Одеси

Колишня українка та режисер зі скандальною репутацією Оксана Байрак повернулась в свою країну опісля того, як виспівувала дифірамби господарю Кремля Володимиру Путіну і повернулась до Росії. Тепер вона знаходиться в місті Одеса

На власній сторінці в Instagram вона оприлюднила скріншот новин, де повідомляється, що режисерка стала в ряди патріотів і планує повернутись в Україну. Цей пост вона супроводила гнівним підписом:

"Святий Миколай, прошу і молю, подаруй загону одноклітинних писак мізки, а всім прекрасним людям планети Земля - чари кохання. З привітом з Одеси".

При цьому дещо пізніше вона видалила це повідомлення. Чи перебуває тепер Байрак в Україні - точно невідомо. Тут буде розбиратись СБУ.

Оксана Байрак, яка була на початку військового вторгнення в Одесі, подалась до Росії. Там вона спілкувалась з російськими колегами, що підтримують Путіна і навіть працює над новим серіалом, який транслюватиметься на російському ТБ.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що син відомої російської ведучої, яка родом з України пішов на війну, щоб вбивати українців. Російська телеведуча, яка народилась в Донецьку Тутта Ларсен тепер матір ще одного російського загарбника . Її син Лука проходитиме строкову службу в російських Збройних силах.

Як повідомила колишня українка в своєму Telegram-каналі, вона не одразу погодилась з цим рішенням 18-річного сина, проте коли переконалась, що це його серйозне рішення, прийняла його вибір.

До закінчення навчання Тутта Ларсен мешкала з батьками і сестрою в місті Донецьк, але поїхала вчитись до Москви, де вступила до університету. Отримавши вищу освіту, вона знайшла роботу на телебаченні. Пізніше Тутта знялась в якості запрошеного гостя в кількох серіалах, зокрема і в серіалі "Приречена стати зіркою".