Українська співачка зізналася, що їй видаляли пухлину

Співачка порадила жінкам ходити до мамолога

Українська співачка, дизайнер одягу та відеоблогер, колишня учасниця "Время и стекло" Надія Дорофєєва в соціальній мережі зробила в пості зізнання. Написала вона про важливу проблему зі здоров'ям жінок – пухлини у молочних залозах. Співачка розповіла про свій досвід боротьби з пухлиною та наголосила, що найкраща зброя – це обстеження та огляд у мамолога. Про це у Міжнародний день без бюстгальтера Надія написала на сторінці у Instagram.

31-річна співачка розповіла, що їй довелося зіткнутися з онкологією кілька років тому. У неї на огляді лікарі діагностували невелику пухлину в одній із грудей. Щоб убезпечити себе Надії довелося погодитись на операцію з видалення новоутворення. Співачка порадила іншим дівчатам та жінкам стежити за своїм здоров'ям.

Зірка зізналася, що лікувалася від доброякісної пухлини чотири роки тому. У неї залишився шрам на грудях від операції, але вона вже не замазує його тональним кремом, як раніше. Пост набрав майже 70 000 лайків та понад 200 коментарів.

За словами Надії, у неї визнали фіброаденому, доброякісну пухлину. Як повідомила зірка, такі новоутворення можуть з'являтися з різних причин, але перевірятися у мамолога жінкам варто щороку. Під час огляду є шанси виявити пухлину та вчасно розпочати лікування.

Як повідомляв портал "Коментарі", здоров'я англійської королеви похитнулося. Королева останнім часом ходила з палицею в руках. У резиденції про зміни у стані її здоров'я не говорять. Можливо, королева стала почуватися гірше. У ЗМІ здогадуються, що вплинуло на монархиню.

Також ми писали , що померла актриса, яка зіграла епізодичну роль у культовому радянському фільмі "Службовий роман". Відомо, що останнім часом актриса захворіла на COVID-19. Купина захворіла на важку форму. Після інфікування вона потрапила до реанімації. Можливо, саме через коронавірус вона і померла.