Український волонтер і телеведучий розповів, чому досі не воює

Денис Христов про готовність до мобілізації: "Якщо прийде повістка – я піду"

Денис Христов, відомий український телеведучий та волонтер, заявив про свою готовність приєднатися до Збройних Сил України у разі офіційного виклику, незважаючи на відмови родини та власні роздуми щодо перспектив на фронті.

З початку повномасштабної війни Денис Христов активно займався евакуацією українців з прифронтових міст, але тепер він також замислюється про можливість особисто взяти участь у бойових діях. У своєму недавньому коментарі для програми "Ранок у Великому Місті" Христов розповів, що знаходиться в резерві і готовий відгукнутися на повістку.

"Звичайно, я заброньований. Усі свої дані оновив від самого початку. Я є в резерві. Якщо мені прийде повістка - я піду, адже щонайменше два рази на місяць у мене такі бздики відбуваються", – розповів Денис.

Денис також висловився про родинні переживання, які часто стають перешкодою для його рішення піти на фронт.

"Мене зупиняють. Я кажу: "Ні, ні. Я піду. Записуватимуся". Я не хочу так далеко дивитись, але мені здається, що все до цього йде. І мені теж доведеться там побувати", - написав зізнався волонтер.

До початку війни Христов був популярним телеведучим, зокрема у розважальних проектах. Зараз, вже більше двох років, він зосередився на волонтерстві та створив документальний фільм "1% війни", що розповідає про його діяльність та внесок у допомогу постраждалим від війни.

Читайте також на порталі “Коментарі” - Відомий український комік і зірка проекту "Підпільний стендап" Сергій Чирков прийняв рішення стати на захист України, вступивши до лав Збройних сил України. Цю новину оприлюднили на офіційній сторінці "Армія TV" у Facebook. Чирков, який вже пройшов базову військову підготовку, зараз готується до виконання обов'язків на передовій.