Українську співачку, яка втекла до Росії, загнобили в мережі: вона вирішила відповісти

Соломко раніше мовчала про війну на території рідної країни, а тепер публічно радіє тому, що живе в Росії

Опальна виконавиця Яна Соломко, яка до війни співала і знімалась в своїй країні, а зараз мешкає в РФ, втрапила в неприємну ситуацію. Яна оприлюднила світлину, що була зроблена, можливо, на вулиці Москви.

Фотографію почали коментувати розлючені фоловери - користувачі, в основному з України, "накинулись" на неї, звинувачуючи в тому, що вона стала зрадницею і тепер не осуджує вбивств своїх колишніх співгромадян.

Співачка хотіла дати відповідь, проте критичних зауважень щодо її вчинка стало ще більше..

"Шл*ха р*с*ка", - написав один з користувачів. На цю критику колишня українка дала відповідь: "Якщо ви дозволяєте собі таке писати, то хоча б дитину приберіть з аватарки! Соромно!" Користувач знову обурено реагував: "Соромно має бути тобі, шк*ра пр*д*жна".

Коли аналізувати власні сторінки знаменитості в соціальних мережах, то під кожним її повідомленням є коментарі з образами, обуренням і критикою того, що Яна підтримує кривавий кремлівський режим і вибрала країну для життя - РФ.


Зараз Яна співає в РФ, під псевдонімом Соянна.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що як українська співачка продалася Росії. Яна Соломко з дитячих років займалась музикою, але самостійно вона не змогла досягнути хоч певних висот. Дівчина була в складі маловідомих груп, які не мали хоч якоїсь популярності. Це була остання фраза Соломко, де вона підтримала Україну. Пізніше п'ять місяців після початку війни вона нічого не казала про війну, а далі довела до шоку українців ницим вчинком. Соломко співала на одному з концертів в РФ і висловила свою думку, що їй "приємно там перебувати".