Головна Новини Зірки персона Уже не той, що раніше: Ді Капріо засвітив «пивний» живіт
commentss НОВИНИ Всі новини

Уже не той, що раніше: Ді Капріо засвітив «пивний» живіт

Леонардо Ді Капріо відпочиває на пляжі в Малібу

10 листопада 2020, 15:40
Поділіться публікацією:

Уже не той, що раніше: Ді Капріо засвітив «пивний» живіт

Леонардо Ді Капріо | Фото: newstes.ru

45-річний актор, зірка фільмів "Титанік" і "Великий Гетсбі" Леонардо Ді Капріо ніколи не був спортсменом, але завжди намагався підтримувати своє тіло у формі. Однак, знаменитість все частіше стали критикувати за зовнішній вигляд, зокрема за "пивний" животик, який він і не думає приховувати.

У соціальній мережі Instagram з'явилися фотографії, на яких актор відпочиває на пляжі в Малібу разом зі своїм другом. І поруч з приятелем він виглядає програшно. Лео не рятують навіть накачані руки, тому що всю картину псує "пивний" животик. "Його тіло вимагає тренування", "Повернись в спортзал, Лео", "Це той самий Лео, який грав в "Титаніку"?", — прокоментували знімок користувачі мережі.

Втім, це вже не перший раз, коли фігуру знаменитості критикують, але судячи з усього, Ді Капріо це мало хвилює. Він не ховається від папараці, і спокійно може прогулятися з голим торсом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в мережі поширювалися чутки про те, що кохана Леонардо Ді Капріо вагітна первістком, проте представники знаменитості цю інформацію не підтвердили.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини