Головна Новини Зірки персона В сім'ї Дженніфер Лопес і Алекса Родрігеса поповнення
commentss НОВИНИ Всі новини

В сім'ї Дженніфер Лопес і Алекса Родрігеса поповнення

Дженніфер Лопес завела домашнього улюбленця

14 червня 2020, 12:40 comments2419
Поділіться публікацією:

Голлівудська красуня, зірка фільмів "Почни спочатку" і "Шанувальник" Дженніфер Лопес зважилася на поповнення в родині. Тепер у їхньому домі живе кумедний пес породи голдендудль. Про це знаменитість повідомила на своєму акаунті в Instagram.

В сім'ї Дженніфер Лопес і Алекса Родрігеса поповнення

Джей Ло і її чоловік Алекс вирішили подарувати улюбленця 12-річному синові Максу і він у захваті від такого подарунка. На відео, яке зірка опублікувала в соціальній мережі, видно, як хлопчик грається з собакою і каже, що це його найкращий день.

Також знаменитість звернулася до підписників з проханням допомогти їхній зірковій  сім'ї визначитися з ім'ям для домашнього улюбленця. Варіанта всього два: Тайсон або Янкі. Усі бажаючі можуть проголосувати за вподобане ім'я в Instagram-Stories актриси або її майбутнього чоловіка.

Але навіть незважаючи на відсутність клички, маленький голдендудль вже встиг прославитися в мережі за допомогою свого акаунту в Instagram. Його сторінку можна знайти за назвою tbdpupofficial. У домашнього улюбленця Джей Ло всього 7 публікацій та понад 13 тисяч підписників.

В сім'ї Дженніфер Лопес і Алекса Родрігеса поповнення - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що актриса Сальма Хайєк показала смішне відео зі своїм незвичайним домашнім улюбленцем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини