Головна Новини Зірки персона Вагітна солістка "А'Студіо" вийшла заміж
commentss НОВИНИ Всі новини

Вагітна солістка "А'Студіо" вийшла заміж

Кеті Топурія і Лев Дєньгов влаштували скромну церемонію одруження

24 листопада 2020, 18:45
Поділіться публікацією:

Кеті Топурія, яка нещодавно розсекретила свою вагітність, порадувала шанувальників ще однією приємною новиною. Вона вийшла заміж за батька своєї майбутньої дитини, написавши про це на своїй сторінці в соціальних мережах.

Вагітна солістка "А'Студіо" вийшла заміж

Кеті Топурія і Лев Дєньгов. Фото: ria.ru

Кеті Топурія і Лев Дєньгов відмовилися від пишності і розмаху, і влаштували маленьке свято, на яке були запрошені тільки найближчі люди.

Відомо, що солістка "А'Студіо" завжди дуже ретельно приховувала подробиці свого особистого життя. Так, про вагітність співачки стало відомо тільки коли вийшов новий кліп групи. Вона спеціально так довго зберігала мовчання, щоб фанати побачили одразу кілька приємних сюрпризів.

І про весілля, яка відбулося 20 листопада, громадськість дізналася тільки сьогодні, коли знаменитість опублікувала знімок, на якому Кеті і Лев обмінюються обручками.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Keti Topuria (@keti_one_official)

Варто також зазначити, що Топурія для такого важливої події вибрала дуже ефектний наряд. На ній була біла сукня з відкритими плечима, яка добре підкреслювала її кругленький животик. Шанувальники були впевнені в тому, що закохані зіграють весілля вже після того, як малюк з'явиться на світ. Однак вони вирішили не відтягувати цю приємну подію.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, солістка "А'Студіо" вдруге стане мамою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини