Вайкуле назвала, хто може стати наступним президентом Росії

Таку думку Лайма озвучила в інтерв'ю росіянці Ксенії Собчак

Виконавиця з Латвії Лайма Вайкуле, відповідаючи на питання Ксенії Собчак сказала, що була б дуже щасливою, якби новим президентом РФ вибрали Максима Галкіна. І заявила, що в цьому випадку теж віддала б свій голос за популярного гумориста і хорошого друга.

Співачка навела, як приклад, українського президента Володимира Зеленського, що перед стрибком в політичній діяльності домігся неймовірного визнання в шоубізнес, тим самим показуючи гарний приклад колезі з Росії:

"Ще, може бути, Максим буде президентом. А може Алла буде? Ось це було б диво! Я б голосувала за Галкіна, і, думаю, росіяни б голосували. Зеленський показав, як можна. Росіяни, подумайте. Максим - не політик, але з нього б вийшов ідеальний президент. Тому що в ньому є все людське".

Латиська зірка розповіла, що вони дуже близько спілкуються з Максом Галкіним і Аллою Пугачовою. Їх дружні стосунки почалась ще задовго до того, як зіркове сімейство перебралось до Ізраїля і початку повномасштабного російського військового вторгнення.

"Ми однаково ставимося до хорошого і до поганого. Це, в принципі, те, що об'єднує людей", - продовжила Лайма.

Зірка в захопленні від того, що Алла і Максим багато чим жертвують, щоб зберегти свою правдиву позицію і вберегти честь.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії почали жорстоко цькувати Лайму Вайкуле. В РФ розгорнута кампанія цькування стосовно ще одної зіркової артистки, яка підняла свій голос проти війни. На цей раз вже дістається Лаймі Вайкуле. Пропагандистські медіа стверджують у своїх публікаціях, що Лайма "за довгі роки стала посіпакою Примадонни і продовжує підтакувати їй у кожному інтерв'ю".