Вдова Сергія Захарова показала лист, який Михайло Єфремов написав їй уже з в'язниці

За словами адвоката потерпілої сторони, цей лист здався родичам загиблого щирим і людяним

Дружина Сергія Захарова, який загинув в результаті ДТП з вини Михайла Єфремова, показала листа, написаного їй актором вже в ув'язненні.

У листі, написаному від руки, актор висловлює вдові загиблого щирі співчуття і просить вибачення. За словами Єфремова, на момент скоєння ДТП, він знаходився в безпам'ятстві та не знає, як це сталося.

Актор переконує Захарову, що щодня молиться за упокій душі померлого чоловіка і за те, що доставив багато горя людям. А також запевняє, що навіть якщо вдова простить його, за цей смертний гріх Єфремову все одно доведеться відповісти перед Богом.

Також ув'язнений пояснює ситуацію, що виникла з його адвокатом. Він визнає неправильність і абсурдність поведінки правозахисника, і переконує жінку, що адвокат навіть не слухав Єфремова, і діяв так, як вважав за потрібне.

"Прошу Вас, дайте мені можливість стати нормальним батьком для моїх дітей. Без Вашого вибачення у мене цього не вийде", - такими словами закінчує своє звернення до вдови Захарова Єфремов.

А також просить звертатися до нього при необхідності, і він зробить все, що від нього залежить.

Раніше "Коментарі" писали про те, що ніхто не знає, де зараз знаходиться Єфремов.
Також, нам стало відомо, що проти трьох лжесвідків порушили кримінальні справи. За даними слідства, двоє з очевидців стверджували, що за кермом автомобіля актора сидів хтось інший, а сам Єфремов "стояв поруч" з машиною. Один зі свідків заявляв, що до дорожньо-транспортної пригоди бачив на задньому сидінні якогось чоловіка, однак водія йому не вдалося розгледіти.