Головна Новини Зірки персона Вєрка Сердючка: як змінювався образ зірки
commentss НОВИНИ Всі новини

Вєрка Сердючка: як змінювався образ зірки

Сердючка на сцені вже 23 роки

9 грудня 2020, 10:04 comments3224
Поділіться публікацією:








Зараз важко знайти українця, який би не знав ексцентричну співачку із зіркою на голові. Мова, звичайно, йде про визнаного артиста України, Андрія Данилка, який ось уже близько 30 років радує народ в образі Вєрки Сердючки.

Вєрка Сердючка: як змінювався образ зірки

Перша поява персонажа на сцені відбулося ще в 1993 році. Чоловік в береті, з яскравим макіяжем і штучним бюстом відразу сподобався публіці своєю простотою і проникливістю. На екрані ж Сердючка дебютувала на харківському обласному каналі "Приват ТВ".


Своє визнання артист отримав в 1997 році на гумористичному шоу "СВ-шоу", а через рік вже записав перший музичний альбом "Я народжена для любові".

Справжню популярність Вєрці приніс другий альбом під назвою "Пиріжок", випущений у 2001 році. Туди увійшла всім нам відома пісня "Все буде добре" і багато інших. Сердючка стала більше схожа на жінку, стала ще яскравіше та епатажніше, це особливо видно в кліпах. З того часу Андрій випускав альбом майже щорічно, в кожному з яких радував хітами, а іноді навіть дуетами з іншими артистами.


У 2007 році Вєрка Сердючка виступає на Євробаченні в Гельсінкі з піснею "Lasha Tumbai" в яскравому костюмі із зіркою на голові, яка пізніше стане головним символом артиста. Скандал в Росії, викликаний виступом Данилко, через співзвучність назви з фразою "Russia goodbye" не завадив пісні посісти друге місце.


Далі Сердючку можна було помітити в незліченних мюзиклах і новорічних вогниках, а також у фільмі "Шпигун" разом з Джейсоном Стетхем.


З 2016 року Андрій Данилко є членом журі на конкурс "Євробачення", крім цього його можна побачити серед членів журі в шоу "Х-фактор".

Вєрка Сердючка: як змінювався образ зірки - фото 2
Вєрка Сердючка: як змінювався образ зірки - фото 3
Вєрка Сердючка: як змінювався образ зірки - фото 4
Вєрка Сердючка: як змінювався образ зірки - фото 5
Вєрка Сердючка: як змінювався образ зірки - фото 6

Раніше "Коментарі" писали про те, що в Німеччині безслідно зник фалос довжиною у два метри.

Крім того, порталу стало відомо про ігри на телефоні, які допоможуть вбити час.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини