Головна Новини Зірки персона Від Біллі Айліш відписалися відразу 100 тисяч фанатів: в чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Від Біллі Айліш відписалися відразу 100 тисяч фанатів: в чому причина

Біллі опублікувала «непристойні картинки»

30 грудня 2020, 22:50
Поділіться публікацією:

19-річна американська зірка Біллі Айліш втратила 100 тисяч підписників у соціальній мережі Instagram через опубліковані еротичні картинки.

Від Біллі Айліш відписалися відразу 100 тисяч фанатів: в чому причина

Біллі Айлиш / фото: FilmMagic

Відомо, що знаменитість взяла участь в челленджі Post a Picture Of, в рамках якого користувачі викладають фото на прохання підписників. У своїх Instagram Stories співачка опублікувала авторський малюнок, на якому були зображені оголені жіночі частини тіла, зазначивши, що саме ним "вона пишається". Також Біллі додала, що їй просто "подобаються груди".

Від Біллі Айліш відписалися відразу 100 тисяч фанатів: в чому причина - фото 2

Також фанати попросили виконавицю показати, яка картинка стоїть біля неї на заставці мобільного телефону. Як виявилося, на телефоні 19-річної знаменитості зображені дві оголені дівчини.

Від Біллі Айліш відписалися відразу 100 тисяч фанатів: в чому причина - фото 3

І судячи з усього, такі одкровення артистки не всім припали до душі й від неї незабаром відписалась сотня тисяч користувачів. На загальній кількості фолоферів співачки це істотно не позначилося, проте Біллі помітила цю різницю і вже прокоментувала ситуацію: "Смішно, ви поводитеся, як діти, прямо не можу повірити".

Варто відзначити, що за життям епатажної американської зірки Біллі Айліш в соціальній мережі Instagram стежать понад 73 млн людей.

Нагадаємо, на початку 2020 співачка Біллі Айліш створила колаборацію зі шведським брендом H & M, представивши еко-колекцію, в яку увійшли речі, які повністю відображають стиль самої співачки, а найголовніше те, що всі вони виготовлені з перероблених матеріалів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна виконавиця Аріана Гранде встановила в соціальній мережі Instagram новий рекорд. Артистка стала першою жінкою, яка набрала 200 мільйонів підписників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини