Відома акторка з Одеси відмовилася від України заради посади в Московському театрі

Нонну Гришаєву добре знали і любили, проте вона зрадила свою країну

Зіркова виконавиця Нонна Гришаєва родом з Одеси. Так само, перші кроки на сцені, Гришаєва почала в Україні - в п'ять років вже вперше знялась кіно, а в 10 років дебютувала на сцені театру. Закінчивши школу, стала студенткою Щукінського училища в Москві, але за наполяганням мами Нонна повернулась в Одесу. Ще бувши студенткою-третьокурсницею, Гришаєва знайшла для себе першу роботу і почала розвиватись, як актриса. Про це пише УНІАН.

Але потім вона зробила свій вибір, переїхала мешкати до РФ. Це відбулось в той час, як розпався Радянський Союз.

Гришаєва була діджеєм на радіостанції "Срібний дощ", отримала ролі в серіалах "Люба, діти і завод", "Хто в домі господар", "Конвалія срібляста", навіть пробувала вибороти головну роль в серіал "Моя прекрасна няня", проте тут їй не поталанило.

Для багатьох опальна актриса запам'яталась, зігравши роль Людмили Васнецової - мами в "Татусевих дочках". За сюжетом, Сергій Васнецов сам виховує п'ятьох дочок, після того, як його дружина виїхала в Канаду, щоб бути щасливою з відомим хокеїстом.

Щодо військового вторгнення, то Гришаєва ніяк не коментує його. Але шанувальникам вона відповіла, використавши для відповіді своє послання в метафорах. Вона заявляє, що "любить і тата, і маму, і не хоче, щоб тато бив маму, при тому, що вона його зрадила".

Актриса не уточнює, яку з країн вважає "зрадницею", але тут присутні кремлівські наративи про те, що Україна і Росія - одна "родина".

Тепер колишня українська зірка, цинічно мешкає і працює в російській столиці . Гришаєва працює художнім керівником в Московському обласному театрі юного глядача.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали по те, що акторка "Дизель Шоу", яка потрапила в окупацію, пішла працювати на росіян.